דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | בורקס גבינות אסלי של רון יוחננוב
1.5/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
בורקס גבינות אסלי של רון יוחננוב
מתכון לבורקס גבינה מבצק עלים מוכן
“הגיע העת להכין ארוחת בוקר ישראלית אמיתית. בורקס גבינות, ביצים קשות וסלט.
אפשר גם רסק אם אתם מתעקשים. קלסיקה שכולנו אוהבים. גם אם קשה לנו להודות בזה”.
מתוך הבלוג מבשלים ואופים עם רון יוחננוב
1.5/5
רכיבים:
כ-12 בורקסים:
למילוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:
1.
מוציאים את הבצק כ-5 דקות לפני השימוש, על מנת שיהיה נוח לעבודה.
2.
מערבבים היטב את כל המצרכים למילוי.
3.
פותחים את הבצק על משטח עבודה ומחלקים לקוביות באופן שווה.
4.
ממלאים בנדיבות וסוגרים למשולשים. מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום.
5.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-25 דקות או עד הזהבה.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
בצק מושלם