בורקס בשר ופטריות ״פטנט״ לשבת קודש וגם ליום חול
מאת קובי אדרי
מצרכים
לבורקס בשר ופטריות:
- 2 חבילות בצק עלים מצונן ״שמרית״
- קילו בשר טחון טרי
- 4-5 פטריות שמפניון או פורטבלו קטנים
- חצי חבילת פטריות שימג׳י
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- כפית בהרט
- 2 בצלים לבנים קצוצים
- 3 כפות שמן זית
- ביצה למריחה
- טימין
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)