הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    0 / 5

    בורקס בשר ופטריות ״פטנט״ לשבת קודש וגם ליום חול

    מאת קובי אדרי

    • 5454
    • 45 דקות
    • קל
    • בשרי
    שיתוף

    מצרכים

    לבורקס בשר ופטריות:

    • 2 חבילות בצק עלים מצונן ״שמרית״
    • קילו בשר טחון טרי
    • 4-5 פטריות שמפניון או פורטבלו קטנים
    • חצי חבילת פטריות שימג׳י
    • כפית מלח
    • חצי כפית פלפל שחור
    • כפית בהרט
    • 2 בצלים לבנים קצוצים
    • 3 כפות שמן זית
    • ביצה למריחה
    • טימין

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות