בורקס בקטנה – ביסים של בורקסים ממולאים בפירה תפו"א ופטריות.
מאת רון יוחננוב
הקיץ הגיע ואיתו הצורך במתכונים טובים, שעונים על כמה צרכים: מינימום זמן במטבח, שגם הילדים יוכלו להכין, שהתוצר יתאים לפיקניק בים, בבריכה או בגינה.
אז הנה מצאנו מתכון של רון יוחננוב, שעונה בדיוק על כל הצרכים האלו. מתכון לחטיפי בורקס תפוחי אדמה ופטריות, שניתן כמובן למלא גם בבשר או בגבינות.
את המאפה מכינים מבצק עלים של שמרית שנמצא תמיד במקרר, כך שלא צריך לתכנן מראש ולהפשיר, כי בקיץ, אף פעם אי אפשר לדעת...
והנה יש לנו מנה קלה מאוד להכנה שניתן להגיש לצד סלט קייצי או ירקות חתוכים וכולם מרוצים :) בתאבון
מצרכים
לכמות גדולה:
- חבילת בצק עלים מצונן
למילוי:
- 3 תפוחי אדמה מבושלים
- 2 כפות שמן זית
- סלסלת פטריות חתוכים דק
- 1 בצל מקולף וקצוץ דק
- מעט אגוז מוסקט
- כפית סוכר
- מלח / פלפל שחור
- אפשר להוסיף גם מעט עשבי תיבול כמו רוזמרין/טימין
לעיטור:
- שומשום
- ביצה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)