הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    בורקס בצק עלים ממולא בגבינה בולגרית ועלי מנגולד במחבת

    מאת סתיו מדר מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן

    מאפה בצק עלים, בולגרית ומנגולד
    • 529
    • 70 דקות
    • קל
    • חלבי
    שיתוף

    מצרכים

    מצרכים (ל-2-3 סועדים):

    • בצק עלים מצונן של שמרית
    • חבילת מנגולד/ עלי סלק
    • 300 גרם בולגרית מעודנת 5%
    • בצל לבן בינונני
    • מלח
    • פלפל

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    לצפיה בסרטון ההכנה: https://www.instagram.com/p/C2pnuRrqyd0/

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות