הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    בורקס איטלקי

    מאת רון יוחננוב

    • 1275
    • 30 דקות
    • בינוני
    • בשרי

    מתכון לבורקס במילוי מפתיע וצורה ייחודית

    שיתוף

    מצרכים

    לכ-12 בורקסים אישיים

    • חבילת בצק עלים מצונן של שמרית מהמקרר

    למילוי

    • 3 כפות שמן
    • בצל
    • 300 גרם בשר פרגיות עוף
    • צ'ילי חריף
    • גמבה אדומה
    • חופן אורגנו
    • חופן בזילקום טרי
    • 4-5 שיני שום
    • מלח
    • פלפל שחור

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות