• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | בורקס איטלקי של רון יוחננוב

בורקס איטלקי של רון יוחננוב

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לבורקס במילוי מפתיע וצורה ייחודית

1/5

רכיבים:

  • לכ-12 בורקסים אישיים:
  • למילוי:

אופן ההכנה:

  • 1.

    מוציאים את הבצק עלים כ-5 דקות לפני תחילת העבודה מהמקרר, על מנת שיהיה נוח לעבודה.

  • 2.

    מטגנים מעט בצל ומוסיפים את שאר המצרכים עד שהעוף מבושל היטב. מצננים.

  • 3.

    פורסים את בצק העלים על משטח עבודה וחותכים לפי הגודל הרצוי.

  • 4.

    מניחים על כל חתיכה כף מהמלית וסוגרים בצורת גביניה. מברישים ביצה ומוסיפים עלי אורגנו.

  • 5.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות או עד הזהבה.

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
1/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

משה בתיבה

מאפה עלים במגוון צבעים

סוכריית בורקס בשר

בורקס תפו"א מעלי פילו של סוויט דולי

חטיפי פיצה מבצק עלים של סוויט דולי

בורקס גבינות אסלי של רון יוחננוב

סלופי ג'ו של יונית צוקרמן

מאפה אורז ובשר בפילו

בורקס בשר - בצק לבורקס בשר

לחמעג'ון

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד