דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | בורקס איטלקי של רון יוחננוב
בורקס איטלקי של רון יוחננוב
מתכון לבורקס במילוי מפתיע וצורה ייחודית
1/5
רכיבים:
לכ-12 בורקסים אישיים:
למילוי:
אופן ההכנה:
1.
מוציאים את הבצק עלים כ-5 דקות לפני תחילת העבודה מהמקרר, על מנת שיהיה נוח לעבודה.
2.
מטגנים מעט בצל ומוסיפים את שאר המצרכים עד שהעוף מבושל היטב. מצננים.
3.
פורסים את בצק העלים על משטח עבודה וחותכים לפי הגודל הרצוי.
4.
מניחים על כל חתיכה כף מהמלית וסוגרים בצורת גביניה. מברישים ביצה ומוסיפים עלי אורגנו.
5.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות או עד הזהבה.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה