בבקה תפוחים וקינמון בזיגוג דבש
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון ייחודי לעוגת בבקה תפוחים עם קינמון בזיגוג דבש, מאפה בטעם נפלא שיפתיע את החך שלכם. המתכון מתאים לחג ראש השנה ובכלל כמעט בכל ימות השנה
מצרכים
רכיבים ל-2 עוגות בבקה | לבצק
- ½ 3 כוסות קמח (500 גר')
- ½ שמרית שמרים טריים (25 ג')
- ½ משפר אפייה שמרית (25 ג')
- 2 ביצים (גודל L)
- ¼ כוס סוכר חום
- 100 גרם חמאה / נטורינה
- 1 כפית שטוחה מלח
- ½כוס חלב (125 מ"ל)
חומרים למלית
- 1 תפוח גרנד סמיט קלוף
- כף חמאה
- כף סוכר חום
- קורט אבקת קינמון
קרם קינמון
- ¾ כוס חלב (180 מ"ל)
- 3 כפות סוכר (30 ג')
- ½ מקל קינמון
- 2 חלמונים
- כף קורנפלור
לזיגוג (לא חובה)
- 2 כפות סוכר, כף דבש, כף חמאה, כף שקדים פרוסים ו- 4 כפות שמנת מתוקה (בטמפ' החדר)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)