הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    בבקה תפוחים וקינמון בזיגוג דבש

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 834
    • 30 דקות
    • בינוני
    • חלבי

    מתכון ייחודי לעוגת בבקה תפוחים עם קינמון בזיגוג דבש, מאפה בטעם נפלא שיפתיע את החך שלכם. המתכון מתאים לחג ראש השנה ובכלל כמעט בכל ימות השנה

    שיתוף

    מצרכים

    רכיבים ל-2 עוגות בבקה | לבצק

    • ½ 3 כוסות קמח (500 גר')
    • ½ שמרית שמרים טריים (25 ג')
    • ½ משפר אפייה שמרית (25 ג')
    • 2 ביצים (גודל L)
    • ¼ כוס סוכר חום
    • 100 גרם חמאה / נטורינה
    • 1 כפית שטוחה מלח
    • ½כוס חלב (125 מ"ל)

    חומרים למלית

    • 1 תפוח גרנד סמיט קלוף
    • כף חמאה
    • כף סוכר חום
    • קורט אבקת קינמון

    קרם קינמון

    • ¾ כוס חלב (180 מ"ל)
    • 3 כפות סוכר (30 ג')
    • ½ מקל קינמון
    • 2 חלמונים
    • כף קורנפלור

    לזיגוג (לא חובה)

    • 2 כפות סוכר, כף דבש, כף חמאה, כף שקדים פרוסים ו- 4 כפות שמנת מתוקה (בטמפ' החדר)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות