ארטיק קדאיף
מאת צוות האופים של שמרית
מכירים את זה שבא לכם ארטיק קר ביום חם, אבל בלי לצאת מהמזגן?
ולכן החלטתי - אכין לי ארטיק לבד!
אפילו הוספתי בצק קדאיף לאקסטרה קרנאצ'... ויצאתי מלכה
תודה ל #רונית_טברון מנבחרת דף הבשלנים של Israeli kitchen
מצרכים
ל-3 ארטיקים:
- גלידת פיסטוק
- 200 גר פיסטוק טבעי (רצוי קלוף)
- 750 מ"ל שמנת מתוקה
- 400 גרם חלב ממותק מרוכז
- קורט מלח
לציפוי קדאיף:
- 1/4 חבילת שערות קדאיף של שמרית
- 25 גרם חמאה מומסת
- שוקולד מריר
סירופ סוכר:
- 1/4 כוס סוכר
- כף מים
- כפית מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)