דף הבית | מתכונים | מאפים מסדרת הבצקים | אצבעות שוקולד
אצבעות שוקולד
אצבעות סיגר שוקולד מתוקות מבצק הפילו החדש של שמרית! קינוח מהיר שפשוט להכין!
4.5/5
רכיבים:
מכל עלה מתקבלים 2 סיגרים
לציפוי
אופן ההכנה:
1.פורסים עלה פילו ומשמנים אותו. מקפלים לחצי ומשמנים שוב. חותכים לשני חלקים.
2.מערבבים את השוקולד עם העוגיות או האגוזים ומעבירים לשקית זילוף.
3.מזלפים שורת מלית בתחילתו של כל מלבן ומקפלים את שני צדדיו של המלבן. מגלגלים לסיגר מהודק.
4.חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק.
5.מניחים על נייר אפייה ומברישים בחלמון טרוף עם ביצה.
6.אופים כ- 8 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, עד שהסיגרים מזהיבים.
7.מצננים ומפזרים אבקת סוכר.
**לרכישת הבצקים לחצו כאן>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה