הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    אצבעות פטה מבצק פילו

    מאת שושה ביטון מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן

    • 1698
    • 30 דקות
    • קל
    • חלבי

    אצבעות פילו גבינה, מקלות פילו גבינה, סיגר פילו גבינה... לא משנה איך אתם קוראים למנת הפתיחה המושלמת הזו, העיקר שהיא תהיה על שולחן החג שלכם, ובכלל כדאי לכם לצרף אותה למשפחה, כי גם לארוחת הערב באמצע השבוע, היא סוגרת ארוחה. מנה קלה מאוד להכנה ופשוט מעולה. השילוב הזה של הבצק שמתפצפץ, עם המילוי הרך.... טעים כל כך!

    שיתוף

    מצרכים

    מצרכים ל-12 אצבעות גבינה:

    • קובית בולגרית/פטה 5%
    • 2 עלי בצק פילו של שמרית
    • 10 גרם חמאה מומסת

    לטופ:

    • חלמון
    • דבש לפי רצונכם
    • פיסטוקים גרוסים לפי רצונכם
    • שומשום

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות