אצבעות פטה מבצק פילו
מאת שושה ביטון מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
אצבעות פילו גבינה, מקלות פילו גבינה, סיגר פילו גבינה... לא משנה איך אתם קוראים למנת הפתיחה המושלמת הזו, העיקר שהיא תהיה על שולחן החג שלכם, ובכלל כדאי לכם לצרף אותה למשפחה, כי גם לארוחת הערב באמצע השבוע, היא סוגרת ארוחה. מנה קלה מאוד להכנה ופשוט מעולה. השילוב הזה של הבצק שמתפצפץ, עם המילוי הרך.... טעים כל כך!
מצרכים
מצרכים ל-12 אצבעות גבינה:
- קובית בולגרית/פטה 5%
- 2 עלי בצק פילו של שמרית
- 10 גרם חמאה מומסת
לטופ:
- חלמון
- דבש לפי רצונכם
- פיסטוקים גרוסים לפי רצונכם
- שומשום
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)