דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לשבועות | אצבעות גבינה מבצק פיצה
אצבעות גבינה מבצק פיצה
אצבעות גבינה אפויות מבצק פיצה מצונן מסדרת בצקי המקרר של שמרית.
מתכון מהיר לאירוח מושלם! אצבעות גבינה טעימות במיוחד!
מחפשים מתכון לפיצה טעימה ופשוטה להכנה – בסגנון אטלקי? כנסו לכאן – מתכון לפיצה
5/5
רכיבים:
ל-12 אצבעות:
אופן ההכנה:
1.מוציאים את הבצק מהמקרר ופורסים על גבי משטח העבודה. חותכים למלבנים שווים.
2.במרכז כל מלבן מורחים כמות קטנה של ממרח עגבניות מיובשות/פסטו/טפנד זיתים.
3.מניחים מעל אצבע גבינת מוצרלה, מגלגלים את הבצק ומהדקים היטב. מניחים על תבנית אפייה מצופה בנייר אפייה שהגיע עם הבצק המרודד.
4.מורחים את האצבעות בחלמון ומפזרים מעל זעתר ו/או שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד להזהבה יפה.
**בצק פיצה מוכן>>>
**כדורי בצק פיצה ממולאים בזיתים והפתעות>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה