אגרול סיני
מאת קובי אדרי
כשמתחשק לאכול משהו חם, מתפצפץ ומלא טעם, מה מתאים יותר מאשר אגרול סיני?
אם ישר חשבתם: כן...אבל מדובר בהתעסקות רבה מידי - קבלו מתכון לאגרול סיני של קובי אדרי
עם קיצור דרך משמעותי של שמרית: בצק פילו מצונן, מרודד ומוכן לעבודה
יוו ש'י!
מצרכים
להכנת אגרול סיני :
- חצי כרוב לבן חתוך לרצועות
- 2 גזרים חתוכים לרצועות
- חופן נבטים סינים
- חצי בצל סגול פרוס
- חופן עלי כוסברה טרייה
- רבע ג׳ינג׳ר חתוך לרצועות
- חופן בצל ירוק פרוס לרצועות
- כף סוכר חום
- 2 כפות סויה
- כף שמן שומשום
- חבילת דפי פילו של שמרית
- ל״דבק״ מערבבים מעט קמח ומים
- שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)