הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    אגרול סיני

    מאת קובי אדרי

    שמרית מציגה: אגרול סיני של קובי אדרי. בצק פילו מתכון, בצק פילו ממולא
    שמרית מציגה: אגרול סיני של קובי אדרי. בצק פילו מתכון, בצק פילו ממולא
    • 2341
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה

    כשמתחשק לאכול משהו חם, מתפצפץ ומלא טעם, מה מתאים יותר מאשר אגרול סיני?
    אם ישר חשבתם: כן...אבל מדובר בהתעסקות רבה מידי - קבלו מתכון לאגרול סיני של קובי אדרי
    עם קיצור דרך משמעותי של שמרית: בצק פילו מצונן, מרודד ומוכן לעבודה
    יוו ש'י!

    שיתוף

    מצרכים

    להכנת אגרול סיני :

    • חצי כרוב לבן חתוך לרצועות
    • 2 גזרים חתוכים לרצועות
    • חופן נבטים סינים
    • חצי בצל סגול פרוס
    • חופן עלי כוסברה טרייה
    • רבע ג׳ינג׳ר חתוך לרצועות
    • חופן בצל ירוק פרוס לרצועות
    • כף סוכר חום
    • 2 כפות סויה
    • כף שמן שומשום
    • חבילת דפי פילו של שמרית
    • ל״דבק״ מערבבים מעט קמח ומים
    • שמן עמוק לטיגון

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות