הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    טארטלט תפוחים מבצק עלים

    מחפשם קינוח מפנק וקל להכנה? בזכות בצק העלים המצונן של שמרית תוכלו להכין לראש השנה קינוח פריך, קליל ומפתיע עם שילוב נהדר של טעם התפוח החמצמץ ומתיקות עדינה, וכל זה מסתדר נהדר כמובן לצד כדרי גלידה. מתכון @rontav123 בשיתוף @shimrit_baking

    מתכון לאוזני המן ב-10 שקות

    אוזני המן מיניאטוריות

    אוזני המן מיניאטוריות שכיף להכין עם הילדים, כיף להעניק במשלוחי מנות וכיף לאכול, ממש כמו קורנפלקס, בתוך החלב 😍 העוגיות המתוקות עשויות מהבצק הפריך המצונן של שמרית שניתן למצוא במקררים, כשחג הפורים מתקרב. הבצק הפריך המצונן מגיע מרודד, כך שכל מה שצריך לעשות הוא לקרוץ עיגולים, להניח את המילוי שאוהבים, לקפל ולאפות. חג שמח ומתוק

    הפוקצ'ה הישראלית – מתכון לפוקצ'ה

    מתכון לפוקצ'ה – במקור זהו לחם איטלקי שטוח ואוורירי שמקורו בעיר גנואה באיטליה. הלחם מתובל בשמן זית, מלח ותבלינים. הפעם מכינים פוקצה ישראלית ששודרגה ומוסיפים לה שלל ירקות. אפשר לאפות בתנור ולחמם על המנגל. פוקצ'ה או ג'בטה? באיטליה, מקובל לאכול הרבה לחם, שני סוגי לחם פופולריים מאוד באיטליה הם פוקצ'ה וג'בטה. למרות השמות הדומים שעשויים

    שמרית: כדורי מוצרלה ופסטו עטופים בשערות קדאיף.

    כדורי מוצרלה ופסטו עטופים בשערות קדאיף

    כשאתם מחפשים מתכון עם בצק קדאיף, כזה שיוצר את אפקט ה"וואו", כדאי שתנסו את המתכון שלפניכם. מתכון פשוט, עם בצק קדאיף מצונן של שמרית – תוך חצי שעה יש לכם מנה מרשימה שמתפצפצת בפה.