פאי מלבי
פאי מלבי ריחני וקליל על בסיס הבצק הפריך המוכן לשימוש של שמרית – רק לפתוח ולפרוס על התבנית, במילוי קרם מלבי עשיר ובעיטור של תוספות קראנצ'יות מפנקות! קינוח קל להכנה שכולו עונג.
פאי מלבי ריחני וקליל על בסיס הבצק הפריך המוכן לשימוש של שמרית – רק לפתוח ולפרוס על התבנית, במילוי קרם מלבי עשיר ובעיטור של תוספות קראנצ'יות מפנקות! קינוח קל להכנה שכולו עונג.
מאפה חגיגי, טעים ומתוחכם שמכינים בקלות: בצק פריך ומתוק שעוטף באהבה תפוחים מתוקים-חמצמצים, ריבה שמתקרמלת ואבק הסוכר שמקפיצה את הטעמים. מאפה צרפתי שיזכה את מי שנשאר בארץ בחגים, בטעם של חו"ל.
יש מתכונים שהופכים לתפריט הקבוע של החג המשפחתי. אצלנו בפסח, הפאי שקדים הזה, הוא אחד מהם. אני מודה שאני קצת מחכה כבר לפסח כדי להכין אותו. קלתית השקדים יוצאת פריכה ונהדרת איך יודעים שמתכון כשר לפסח יצא מוצלח במיוחד? כשכולם מסרבים להאמין שהוא אכן כזה. אז קבלו אותו, פאי שקדים כשר לפסח שהוא גם פרווה,
אם גם אתם, כמונו, מאוהבי הבצק הפריך, המתכון הזה הוא בשבילכם: פאי מתוק שמכינים בקלות ובמהירות מבצק פריך מוכן ומצונן של שמרית. אפילו לא צריך להפשיר אותו. מכינים את כוסות הפאי ובוחרים את המילוי שאוהבים והטעם – וואו! אפשר כמובן להכין מהבצק פאי גדול או במנות אישיות – פאי אישי ומדוייק הוא ביס מהחלומות. פאי