היום באים אלינו אורחים...
והאמת עם כל הבלאגן של החופש הגדול.. והילדים...
לא חשבתי על קינוח טעים להכין
פתחתי את המקרר וראיתי את הקדאיף של שמרית
הגלגלים בראש התחילו לעבוד.. מה נעשה?
אולי כנאפה? אולי איזה עוגה?
ואז הברקה - כוסות קדאיף עם מלית סופר טעימה!
קבלו מתכון פשוט ומעלף לקן קדאיף במילוי קרם חלב ופיסטוקים.
מתכון של הקונדיטורית בר פיירמן מנבחרת הבשלנים של @israeli_kitchen
מצרכים:
חבילת בצק שערות קדאיף מצונן ומוכן לשימוש של שמרית
פיסטוקים קלויים
לקרם חלב-
2 כוסות חלב חלב
חצי כפית מי ורדים
חצי כוס קורנפלור
חצי כוס סוכר
כוס מים
בסיר קטן שמים את כל מרכיבי קרם החלב ומערבבים תוך כדי בישול על אש נמוכה עד שהתערובת מתחילה להסמיך. מכבים את האש ומצננים לחלוטין. מחממים תנור ל170 מעלות.
מסדרים את הקדאיף בתבניות כמו בסרטון, מורחים חמאה מומסת מלמעלה ואופים במשך 30 דק או עד שהקדאיף משחים לגמרי.
מצננים לחלוטין ומזלפים פנימה את הקרם. מפזרים פיסטוקים מעל ומגישים!
אפשר לזלף סירופ סוכר מלמעלה אם אתם אוהבים מתוק יותר.