אצבעות גבינה אפויות מבצק פיצה מצונן מסדרת בצקי המקרר של שמרית.
מתכון מהיר לאירוח מושלם! אצבעות גבינה טעימות במיוחד!
אופן ההכנה:
1.מוציאים את הבצק מהמקרר ופורסים על גבי משטח העבודה. חותכים למלבנים שווים.
2.במרכז כל מלבן מורחים כמות קטנה של ממרח עגבניות מיובשות/פסטו/טפנד זיתים.
3.מניחים מעל אצבע גבינת מוצרלה, מגלגלים את הבצק ומהדקים היטב. מניחים על תבנית אפייה מצופה בנייר אפייה שהגיע עם הבצק המרודד.
4.מורחים את האצבעות בחלמון ומפזרים מעל זעתר ו/או שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד להזהבה יפה.
התמונה להמחשה בלבד