תפוחי עץ מלכותיים במעטפת
תפוחי עץ במעטפת, מתכון מיוחד וקל לראש השנה. שתכינו את המתכון הזה לא תפסיקו לקבל מחמאות!
רכיבים:
4-5 מאפים
חומרים לבצק
חומרים למילוי
אופן ההכנה:
1. אופן הכנת הבצק: מכניסים את כל חומרי הבצק לקערה מלבד הנוזלים ומתחילים ללוש תוך הוספה הדרגתית של הנוזלים עד לקבלת בצק רך ונעים שאינו נדבק לדפנות. מניחים במקום חמים לתפיחה ראשונה עד להכפלת הנפח. לשים שנית ומניחים לתפיחה נוספת עד להכפלת הנפח.
2.אופן הכנת המילוי: חותכים את החלק העליון של התפוח ומרוקנים אותו מתוכנו כאשר יש להשאיר דפנות ברוחב שלכ- 1 סמ'. מנקים את "בשר" התפוחים מגרעינים וחותכים לקוביות.
3.את הקוביות יש לשים בקערה עמוקה ולהוסיף את הצימוקים, המישמש, השזיפים, אגוזי המלך, קליפת הלימון, הקינמון, סוכר הוניל, הסוכר והחמאה ולערבב.
4.אופן הכנת המאפה: ממלאים את התפוחים הריקים במילוי וסוגרים אותם בעזרת החלק העליון של תפוחי העץ. מתוך הבצק המוכן קורצים חתיכות ומרדדים לעיגולים שעוטפים בהם את תפוחי העץ.
5.את התפוחים העטופים בבצק מניחים בתבנית משומנת ומניחים לתפיחה של 20 דקות. מורחים את הבצק בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות צלזיוס עד שהבצק מזהיב.
ניתן לפזר על כל תפוח אבקת סוכר לקישוט.
**לכל המתכונים לראש השנה וסוכות >>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מתכונים פופולארים
None found