שבלולי שמרים שוקולד
מאת צוות האופים של שמרית
מצרכים
לבצק:
- 3.5 כוסות (500 גר׳) קמח לבן רגיל
- 30 גר' שמרית
- 1/2 כוס (100 גר׳) סוכר לבן
- 2 ביצים גדולות
- 80 גר' נטורינה/ נטורינה בטעם חמאה מומסת
- 3/4 כוס ( 200 מ״ל) מים
- 1/2 כפית מלח
למלית שוקולד:
- 200 גר' שוקולד מריר
- 100 גר' נטורינה בטעם חמאה
- 60 גר׳ (1/2 כוס) אבקת סוכר
- 2 כפות שטוחות קקאו
להברשה:
- ביצה
- 1/2 כפית מים
לזיגוג:
- 1/2 כוס (100 גר׳) סוכר לבן
- 1/2 כוס (120 מ״ל) מים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)