דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | שבלולי קינמון של רון יוחננוב
שבלולי קינמון של רון יוחננוב
מתכון לשבלולי קינמון
שבלולי קינמון עם בצק הפיצה שלנו או הבצק הפריך, מתוך הבלוג אופים ומבשלים עם רון יוחננוב
0/5
רכיבים:
כ-15 יחידות:
למילוי:
אופן ההכנה:
1.מוציאים את הבצק כ-5 דקות לפני השימוש מהמקרר.
2.
ממיסים את הנטורינה בפולסים במיקרוגל, מוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים טוב.
3.
פותחים את הבצק עם נייר האפייה על משטח עבודה.
4.
מורחים את המילוי על חצי מהבצק לרוחב, מפזרים מעל פקאנים קצוצים ומקלפים ל-2.
5.
חותכים לרצועת דקות, לוקחים כל רצועה ומגלגלים עד שמתקבל שבלול.
6.מושחים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ-25 דקות או עד הזהבה.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה