• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | שבלולי קינמון של רון יוחננוב

שבלולי קינמון של רון יוחננוב

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לשבלולי קינמון

שבלולי קינמון עם בצק הפיצה שלנו או הבצק הפריך, מתוך הבלוג אופים ומבשלים עם רון יוחננוב

0/5

רכיבים:

  • כ-15 יחידות:
  • למילוי:

אופן ההכנה:

  • 1.מוציאים את הבצק כ-5 דקות לפני השימוש מהמקרר.

  • 2.

    ממיסים את הנטורינה בפולסים במיקרוגל, מוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים טוב.

  • 3.

    פותחים את הבצק עם נייר האפייה על משטח עבודה.

  • 4.

    מורחים את המילוי על חצי מהבצק לרוחב, מפזרים מעל פקאנים קצוצים ומקלפים ל-2.

  • 5.

    חותכים לרצועת דקות, לוקחים כל רצועה ומגלגלים עד שמתקבל שבלול.

  • 6.מושחים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ-25 דקות או עד הזהבה.

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
0/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

מגולגלות שוקולד מהירות

בבקה שוקולד קינמון

בבקה תפוחים וקינמון בזיגוג דבש

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ’ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד