שבלולי בשר טחון בבצק פריך
מתכון למאפה שבלולי בצק פריך ממולא בשר, הגשה מרשימה וטעם נהדר
בזכות הבצק הפריך הנהדר של שמרית ההכנה קלה וידידותית.
ניקי ב מפרגנת עם מתכון נהדר.
רכיבים:
כ 20 שבלולים
מילוי:
אופן ההכנה:
1.לקלף את תפוחי האדמה, תפוח אדמה אדמה אחד לבשל במים עד שהוא רך שמבשלים פירה את התפוח אדמה השני להשאיר בצד.
2.לחמם מחבת עם שמן, לחתוך את הבצל לקוביות ולהוסיף למחבת, את השום לחתוך קטן ולהוסיף לבצל. להוסיף את הבשר למחבת ולטגן עד שהוא משנה את צבעו בערך 3 – 4 דקות טיגון.
3.לגרד את הירקות שנותרו ולהוסיף יחד עם הפטרוזיליה למחבת לטגן כשתי דקות מידי פעם לערבב לתבל לתת עוד דקה שתיים על האש ולהוריד.להכין צלחת עם נייר סופג לשטח את תערובת הבשר ולהשאיר כחצי שעה אפשר גם יותר. אחרי חצי שעה למעוך את התפוח אדמה שנותר לפירה ולערבב עם הבשר.
4.הכנת הבצק:במערבל עם וו גיטרה מערבלים את נטורינה, החלמונים וה-1/4 כפית מלח עד שהחלמון נבלע בנטורינה מוסיפים את הקמח ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
5.לחלק את הכדור לשניים וליצור שני כדורים, לרדד את שני החלקים (רצוי על נייר אפייה) לעלה בגודל 24X23, לקרר את שני העלים כחצי שעה.
6.לחלק את המילוי לשניים, חלק אחד לשים על הבצק ולשטח בשכבה אחת דקה על כל שטח הבצק, להשאיר קצת רווחים מהצדדים. להתחיל לגלגל בעדינות את הבצק אפשר להעזר בנייר אפייה ולגלגל לגליל. להקפיא 45 דקות אפילו קצת יותר ולפרוס לשבלולים בעובי 2 ס"מ, השבלולים צריכים להיות עבים.
לחמם תנור ל 180 מעלות, לאפות כ 20 דקות או עד שהשבלולים מזהיבים בתחתית..
**למתכון ללחמעג'ון>>>
**סלופי ג'ו של יונית צוקרמן>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה