רולדת פרג עשירה
מאת צוות האופים של שמרית
מצרכים
חומרים לבצק
- 6 כוסות קמח לבן
- 1 שקית "שמרית" או 1 קובית "שמרית"
- 200 גרם חמאה או מרגרינה
- 3 ביצים
- 1/2 כוס סוכר
- כף חומץ
- 1/3 כוס מי סודה –לא חובה
- שקית סוכר וניל
- קורט מלח
- כ 2/3 כוס מים
- 1 ביצה טרופה למריחה
חומרים למלית
- ½ קג' פרג טחון טרי
- כוס סוכר
- 100 גר' חמאה או מרגרינה
- ½ כוס דבש
- ¼ 1 כוסות חלב
אופן ההכנה
תגובות ושיתופים
2 תגובות (2)הוספת תגובה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
היי אתם כותבים מתכון פרווה ונותנים מתכון חלבי לפחות תרשמו אופציות לפווה תודה
תודה על ההערה. תוקן