• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לשבועות | רוגעלך מלוחים במילוי גבינות

רוגעלך מלוחים במילוי גבינות

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון מיוחד של בני סיידא לרוגעלך מלוחים מיוחדים במילוי גבינה מבצק שמרים עדין וטעים. ויש גם גרסה למשקיענים!

3/5

רכיבים:

32 יחידות רוגעלך

  • חומרים לבצק
  • חומרים לרידוד/קיפול (למשקיענים)
  • חומרים למלית
  • חומרים לציפוי

אופן ההכנה:

  • 1. שמים בקערת המערבל קמח, שמרית, משפר אפיה, סוכר וחלב ומערבלים עם וו לישה. מוסיפים ביצים, נטורינה/חמאה ומלח ולשים 10 דקות.

  • 2.מעבירים לקערה משומנת מכסים בניילון נצמד, מתפיחים 45 דקות.

  • 3.לשים את הבצק שוב, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.

  • 4.קיפול הבצק (למשקיענים, כל השאר דלגו ישר לסעיף 6):  מרדדים את הבצק למלבן בגודל 20X40 ס"מ מניחים על מחצית המלבן את 6 יחידות חמאה הקרה אחת ליד השניה. מקפלים את הבצק הריק על הבצק עם החמאה ומהדקים היטב. עוטפים בניילון נצמד ומקררים ½ שעה.

  • 5.מרדדים את הבצק למלבן בגודל 20X40 ס"מ מקפלים שליש מהבצק מצד ימין למרכז, שליש הבצק מצד שמאל למרכז ואז מקפלים לשניים. מקררים חצי שעה. חוזרים על פעולת הרידוד והקיפול עוד פעמיים. לאחר הפעם השלישית מקררים ל-5 שעות או למשך לילה. מערבבים את כל מרכיבי המלית.

  • 6.מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לצורת עיגול, בעזרת צלחת עגולה גדולה מעצבים במדויק את צורת העיגול, כל עלה חותכים ל-8 משולשים.

  • 7.שמים בבסיס כל משולש מעט מהמלית, מגלגלים מהבסיס אל הקודקוד. עורכים בתבנית, מכסים במגבת ומתפיחים חצי שעה.

  • מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות), מורחים את הרוגעלך בביצה הטרופה, זורים מעל גבינת פרמזן ואופים כ-25 דקות עד להזהבה.

    **למתכון לרוגעלך במילוי קקאו וקינמון>>>
    ** לעוד מאפים מלוחים לחצו כאן >>>

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

קרואסון חמאה צרפתי קלאסי

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד