דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | קרם שניט של סוויט דולי
קרם שניט של סוויט דולי
מתכון לעוגת קרם שניט נפלאה שמכינים בקלות עם עלי בצק בשילוב עם קרם נפלא, כל מה שצריך בשביל להרגיש קצת נוסטלגיה
0/5
רכיבים:
1 חבילת בצק עלים מצונן של שמרית מהמקרר
חצי כוס אבקת סוכר
מיכל שמנת מתוקה להקצפה (250 מל')
כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
פירות
אופן ההכנה:
1.
מוציאים את בצק העלים מהמקרר כ-5 דקות לפני תחילת העבודה.
2.
פותחים את הבצק ומרדדים. מעבירים עם נייר האפייה לתבנית ובוזקים אבקת סוכר. מניחים על הבצק נייר אפייה ועליו תבנית אפייה (משקולת) נוספת למנוע התנפחות.
3.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כרבע שעה.
4.מוציאים מהתנור ומסירים את התבנית העליונה. בוזקים אבקת סוכר ומחזירים לתנור לעשר דקות נוספות עד שהבצק משחים.
5.מוציאים מהתנור, חותכים לארבעה חלקים ומצננים.
6.
קרם וניל: מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת אינסטנט פודינג וחלב.
7.מזלפים את הקרם על שכבת בצק אחת ומעליה מסדרים שכבה נוספת של בצק עם קרם. מוסיפים פירות וקישוטים שאוהבים ומגישים.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה