קריספי קונוס עם קרם קצפת
נמצא הפתרון המושלם לקירור בימים החמים! טילוני בצק עלים עם קצפת פודינג, קינוח קריר שימתיק את היום!
רכיבים:
10קונוסים
למלית
רוטב שוקולד
אופן ההכנה:
1.מכינים את הקונוסים – מוציאים את בצק העלים מהמקרר ופורסים על משטח עבודה. עוטפים קונוסים ממתכת בנייר אפייה. חותכים רצועות ברוחב של כ-2-3 ס"מ. מלפפים כל רצועה סביב הקונוסים, מתחילים מהקודקוד ועולים כלפי מעלה בצורה חופפת חלקית. מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה כשהצד הפתוח פונה כלפי מטה. אופים כ-15-20 דקות ועד שהבצק תפוח וזהוב, בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות. מצננים ושולפים מהקונוסים.
2.מכינים רוטב שוקולד – שמים בקערית את השוקולד והשמנת המתוקה וממסים קלות במיקרוגל, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. טובלים כל קונוס בצק בשוליו בשוקולד, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה לייצוב.
3.מכינים את המלית – מקציפים את החלב, שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה משוננת ומזלפים מהקרם לתוך הקונוסים. מפדרים במעט אבקת סוכר ומגישים.
* ניתן להחליף את המלית במיכל קרם פטייסרי
עוגת נפוליאון / קמשניט>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

בחבילה שלכם יש קרם פטיסרי ושוקולד קינדר… במה משתמשים בזה אשמח למתכון