דף הבית | מתכונים | עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים | קראנץ' קפה ואגוזים
5/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
קראנץ' קפה ואגוזים
מתכון לקראנץ' קפה ואגוזים טעים וקל להכנה
5/5
רכיבים:
2 תבניות אינגליש קייק
חומרים לבצק עוגת קראנץ'
חומרים למלית
אופן ההכנה:
1. בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את כל החומרים לבצק ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
2.עוטפים בניילון נצמד את קערת המיקסר ומשהים למשך כשעה.
3.במעבד מזון מערבבים את חומרי המלית: אגוזים, נטורינה, סוכר, וניל וקפה עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצים וקמח וממשיכים לעבד עד לקבלת קרם סמיך ואחיד.
4.מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, מכל חלק מכינים עוגה אחת.
5.מרדדים כל חלק למלבן בעובי של 1/2 ס"מ, מורחים מחצית מכמות המלית בצורה אחידה ומגלגלים לרולדה. חוצים את הרולדה לאורכה, משני החצאים קולעים צמה בצורת בורג ומניחים בתבנית אפייה מוארכת לתפיחה של שעה.
מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל° 170 מעלות כ- 30 דקות, או עד הזהבה.
**לקראנץ' שמרים אגוזים>>
**למתכון לעוגת קראנץ' פסטו וגבינת עיזים>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
ניסיתי, טעים מאד