פרחי גבינה
מתכון לעוגיות פרחי גבינה מתוקות במלית גבינה ושמנת מתוקה עם נגיעות קונפיטורה בטעם תות. תתארו לכם את הטעם הנפלא ותרוצו אל המטבח
רכיבים:
חומרים לבצק-25 עוגיות בתבנית שקעים בגודל מיני
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבלים במהירות בינונית את הנטורינה עם האבקת סוכר והסוכר וניל עד לקבלת קרם אחיד, מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נבלעת בקרם. מוסיפים את הקמח ומערבלים עוד כ-2 דקות עד לקבלת בצק לא אחיד.
2.עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של שעה לפחות, עד שהבצק קר וקשה.
3.קורצים מהבצק פרחים בקוטר של 8ס"מ. מניחים את הפרחים בעדינות בתבנית השקעים ומעבירים לקירור של חצי שעה.
4.אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ 8-9 דק עד להזהבה קלה של הבצק. מצננים לחלוטין ומחלצים את הפרחים מהתבנית.
5.הכנת המלית: מערבבים בקערה את הגבינה, הסוכר ותמצית הווניל. מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת גבינה.
6.ממלאים כל פרח בכפית, שתיים מהמלית ומצפים בקונפיטורה. מפזרים מעל שבבי אגוזים ומגישים.
מומלץ להרכיב בסמוך להגשה.
**מתכון לעוגיות סנדוויץ' פרחי ריבה>>>
**למתכון לנגיסי גבינה>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה