פרחי בצק עלים במילוי תרד וצנוברים ברוטב פטריות
מאפה בצק עלים עם תרד וצנוברים, מאפה מיוחד וטבעוני עם מילוי טעים ומושקע!
רכיבים:
רכיבים ל-8 מאפים:
להברשה וציפוי:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:
1.מכינים את המילוי: מטגנים בצל בשמן זית עד להזהבה, מוסיפים שום ומטגנים עוד דקה. מוסיפים תרד, מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים היטב.
2.קולים צנוברים על מחבת יבשה 2-3 דקות עד הזהבה.
3.מאחדים בקערה פירה, תרד, בצל, צנוברים ושמן זית. מערבבים היטב ומצננים.
4.מכינים את הרוטב: קוצצים בצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים שיני שום ופטריות. מערבבים כ-5 דקות עד שהפטריות מגירות נוזלים.
5.מוסיפים כוס מים, אבקת מרק, סויה ופלפל ומערבבים היטב לכיסוי אחיד. ממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות או עד הסמכה.
6.מרכיבים את המאפה: פורסים את הבצק עם נייר אפייה על גבי תבנית אפייה. חותכים לארבעה ריבועים וחורצים מסגרת.
7.מניחים במרכז כל ריבוע כף מלית ומרימים את ארבעת הפינות לסגירה כלפי המרכז.
8.מברישים בנטורינה מומסת עם חלב סויה או שקדים ואופים 20-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
טיפים להכנת המתכון:
1.מומלץ להגיש חם!
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

נראה מעולה :))) חייבת לנסות!
נראה מושלם עם הרוטב פטריות מעל
איזה יופי!! נראה ממש חמוד וטעים 🙂