פוקצ'ינות אנטי פסטי ירקות וגבינות
מתכון זה הוא גרסה מוקטנת ואישית ללחם הפוקצ'ה האיטלקי האהוב והידוע. את הלחמים האישיים הללו מגוונים באמצעות תוספות כמו ירקות וגבינות, והתוצאה תעלם מן השולחן חיש מהר!
רכיבים:
20 יחידות
חומרים לבצק
חומרים לאנטי פסטי
חומרים למלית הגבינה
אופן ההכנה:
1.הכנת הבצק: שמים בקערת מערבל את כל חומרי הבצק. (יש להקפיד שהמלח לא ייגע בשמרים).
2.לשים בעזרת וו הלישה 3 דקות במהירות נמוכה ולאחר מכן כ-4-5 דקות נוספות במהירות בינונית. במידה והבצק רך מידי יש להוסיף בשלבי הלישה הראשונים מעט קמח (שהבצק יהיה נוקשה).
3.יוצרים מהבצק כדור ומניחים לתפיחה ראשונה 30 דקות.
4.מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מחלקים את הבצק ל-20 כדורים (כל כדור במשקל 60-80 גרם) ומניחים בתבנית. מתפיחים בשנית עד שהבצק תופח פי אחד וחצי.
5.הכנת האנטי פסטי: מרפדים תבנית בנייר אפייה.
6.מסדרים את הירקות בתבנית (בטטה, בצל, גזר ושומר ), מתבלים במלח, פלפל שחור ושמן זית ואופים בתנור בחום גבוה (220 מעלות) עד להתרככות הירקות. יש להקפיד לא לאפות יותר מידי היות והירקות עוברים אפייה נוספת.
7.הכנת מלית הגבינה: מערבבים בכלי את גבינת השמנת ורוטב הפסטו.
הכנת הפוקצי'נות: לוחצים במרכז כל כדור בצק בעזרת האצבעות ומורחים שמן זית. חוזרים על פעולה זו פעמיים נוספות לשיטוח הבצק. בגומה שנוצרה שמים מעט מלית גבינה ומסדרים את הירקות (לפי בחירה). מניחים בצד להתפחה נוספת של 10 דקות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ואופים כ-8 דקות עד להזהבה.
** למתכון לפוקצ'ה קראנצ'י >>>
** למתכון לפוקצ'ה ישראלית >>>
**למתכון לפוקצ'ה בצל וכדורי לבנה>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

2 תגובות על “פוקצ'ינות אנטי פסטי ירקות וגבינות”
כתיבת תגובה לבטל
מתכונים פופולארים
None found
מעלף
תודה לימור.