• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | לחם, לחמניות, חלה | פוקצ'ה

פוקצ'ה

שתפו:
.....................................................................................................

הפוקצ'ה היא סוג של לחם עבה, פריך ובהיר שהפך לבן בית בבתי קפה ומסעדות. כאן תוכלו למצוא את המתכון לפוקצ'ה של השף קונדיטור אורי שפט ממאפית לחמים

3.5/5

רכיבים:

  • חומרים ל-2 פוקאצ'ות
  • חומרים לתוספת לפוקאצ'ה

אופן ההכנה:

  • 1.לקערת מערבל עם וו לישה מכניסים את כל החומרים פרט למים (קוביה יש לפורר ביד או להמיס).

  • 2.לשים כ-4 דקות במהירות איטית תוך הוספה הדרגתית של המים, ולשים 4 דקות נוספות במהירות גבוהה.

  • 3.יוצרים כדור ומניחים מכוסה בקערה לכ-30 דקות.

  • 4.מחלקים הבצק ל-2 ומניחים לעוד 10 דקות מנוחה.

  • 5.מרדדים כל גוש בצק לעלה מלבני בעובי חצי ס"מ ומניחים על תבנית אפייה משומנת (בשמן זית).

  • 6.מכינים את התוספות, מניחים ומחדירים לעלה הבצק בלחיצה, מפזרים מלח גס ושמן זית.

  • 7.משהים לתפיחה כ-30 דקות.

  • אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, כ-15 דקות עד להזהבה.

    **מתכון לפוקצ'ה בצל>>>

טיפים להכנת המתכון:

  • 1.ניתן להחליף את השמרים הטריים בכף שמרים יבשים אקטיביים שמרית

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.7/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

6 תגובות על “פוקצ'ה”

  1. תיקי הגיב:
    05/02/2018 בשעה 07:02

    תודה יצא בצק רך ונעים וקל לעבודה וזו פעם ראשונה שהכנתי פוק'צה.
    הכנתי גם פיצות וגם פוקצות ויצא טעים ביותר

    הגב
    • דפנה הגיב:
      06/02/2018 בשעה 08:02

      היי תיקי, כייף לשמוע!!! תהינו :-))

      הגב
  2. לינוי הגיב:
    07/04/2018 בשעה 11:04

    הי
    האם אפשר להשתמש בשמרים יבשים שלכם? ואם כן מה הכמות?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      08/04/2018 בשעה 08:04

      היי לינוי, בהחלט אפשר, השמרים היבשים האקטיביים שלנו נפלאים ואנחנו זוכים לתגובות מצוינות מקהל האופים שלנו שהתנסה, בהצלחה!

      הגב
  3. יוסי הגיב:
    22/10/2019 בשעה 07:10

    האם חצי שמרים, הכוונה לקוביה של 25 גרם?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      24/10/2019 בשעה 10:10

      הכוונה היא ל1/2 שקית שמרית או קוביה אחת 25 גר'

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

פיצה קאפ של רון יוחננוב

קראנץ' פסטו וגבינת עיזים

לחם פרנה מרוקאי

פוקצ'ה שקשוקה

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד