פאי שוקולד ובייגלה של רון יוחננוב
מאת yeela
מצרכים
בצק פריך מצונן של שמרית
200 גרם שוקולד מריר איכותי
80 גרם חמאה / נטורינה
2 כפות קמח תופח
3 ביצים
50 גרם סוכר
2 כפות חמאת בוטנים (לא חובה)
1/3 כוס בייגלה מלוח שבור או שלמים
לציפוי גנאש: 100 גרם שמנת מתוקה /צמחית
לציפוי גנאש: 100 גרם שוקולד איכותי
לציפוי גנאש: כף גלוקוז או כף שמן למראה מבריק (לא חובה)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)