הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    פאי שוקולד ובייגלה של רון יוחננוב

    מאת yeela

    • 500
    • בינוני
    • חלבי
    שיתוף

    מצרכים

    בצק פריך מצונן של שמרית

    200 גרם שוקולד מריר איכותי

    80 גרם חמאה / נטורינה

    2 כפות קמח תופח

    3 ביצים

    50 גרם סוכר

    2 כפות חמאת בוטנים (לא חובה)

    1/3 כוס בייגלה מלוח שבור או שלמים

    לציפוי גנאש: 100 גרם שמנת מתוקה /צמחית

    לציפוי גנאש: 100 גרם שוקולד איכותי

    לציפוי גנאש: כף גלוקוז או כף שמן למראה מבריק (לא חובה)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות