דף הבית | מתכונים | עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים | פאי שוקולד ובייגלה של רון יוחננוב
פאי שוקולד ובייגלה של רון יוחננוב
מתכון לפאי שוקולד מהבצק הפריך שלנו, קל ומהיר בקישוט בייגלה!
3/5
רכיבים:
לתבנית פאי 24:
לציפוי גנאש:
אופן ההכנה:
1.מוצאים את הבצק הפריך כ-5 דקות לפני העבודה מהמקרר, על מנת שיהיה נוח לעבודה.
2.פותחים את הבצק עם נייר האפייה ומניחים ישירות על גבי התבנית (מומלץ להשאיר שוליים בדומה לתמונה).
3.אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-10 דקות עד שמזהיב מעט.
4.ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום במיקרוגל, בפולסים קצרים.
5.מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס והבלילה לא חמה, מוסיפים את הביצים בהדרגה ואת הסוכר, הקמח, שברי הבייגלה וחמאת הבוטנים ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
6.יוצקים את התערבות על התחתית האפויה וממשיכים לאפות כ-20 דקות. מצננים היטב או מכניסים למקפיא.
7.מכינים את הגנאש: ממיסים שוקולד ושמנת בקערת חסינת חום במיקרוגל. מוסיפים את הגלוקוז או השמן ומערבבים היטב.
8.
שופכים על העוגה הקרה, מקשטים בבייגלה נוסף ומגישים.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה