פאי גבינה ותותים
יש משהו יותר טעים משילוב של גבינה ותותים? מתכון לפאי מתוק של מוס גבינה על בצק פריך – כ"כ טעים.
רכיבים:
לתבנית בקוטר 24 ס"מ
למלית הגבינה:
לציפוי:
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבלים במהירות בינונית את הנטורינה עם הסוכר, ביצה והתמצית וניל עד לקבלת קרם חלק.
2.מורידים מהירות ל-1 ומוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי ערבול עד לקבלת בצק לא אחיד.
3.עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של לפחות שעה או עד שהבצק כולו קר
4.מעבירים את הבצק לאחר הקירור לנייר אפייה מקומח. מקמחים את המערוך והבצק ומרדדים לעיגול בעובי חצי ס"מ ופחות. במידה והבצק דביק מקמחים קלות את הבצק והמערוך.
5.מעבירים את הבצק לתבנית על ידי הפיכת הנייר אפייה על גבי התבנית. מסירים את נייר האפייה בעדינות ומהדקים את הבצק היטב לבסיס ולשוליים ויוצרים חורים עם מזלג בנקודות שונות בקלתית. מסירים קצוות מיותרים ומעבירים למקפיא לחצי שעה.
6.אופים בתנור שחומם מראש ל -175 מעלות כ15 דקות או עד הזהבת הבצק. מוציאים, מצננים וממלאים.
7.הכנת המלית: מקציפים שמנת עם פודינג עד לקבלת קצפת יציבה. בקערה נפרדת מערבבים גבינה עם סוכר. מקפלים את הקצפת לתערובת גבינה ומכניסים לקירור.
8.חיתכו את התותים לחצי, מלאו בשכבה של קרם את הבסיס ושימרו על הקצוות של הקלתית נקיות. הניחו תותים מעל הקרן ופזרו אבקת סוכר.
**מתכון לריבועי פאי פקאן>>>
**מתכון לפאי גבינה ושוקולד>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה