• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | עוגת שמרים עם אגוזי מלך

עוגת שמרים עם אגוזי מלך

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון מושלם לעוגת שמרים עם אגוזים. עוגה שתעשה לכם את השבת מתוקה יותר

4.5/5

רכיבים:

  • חומרים לבצק ל-2 עוגות שמרים בתבנית אינגליש קייק
  • חומרים למלית

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את כל החומרים מלבד החמאה והמלח במהירות איטית כ- 3 דקות. כשהבצק מתאחד מוסיפים את החמאה בהדרגה ומערבלים במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את המלח ומערבלים כ-7 דקות נוספות.

  • 2.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך הלילה.

  • 3.מערבבים בקערה ביצה, חלבון, סוכר ותמצית וניל. מוסיפים את האגוזים ומערבבים עד לקבלת המילוי.

  • 4.מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, כל חלק מרדדים למלבן בגודל 35*30 ס"מ בעובי 1/2 ס"מ. מכל חלק מכינים עוגה אחת.

  • 5.מורחים 1/2 מכמות המלית על כל מלבן בצורה אחידה. מגלגלים כל מלבן לרולדה ופורסים ל 6 פרוסות.

  • 6.מסדרים את החלקים לאורך תבנית אינגליש-קייק מרופדת בנייר אפייה, מתפיחים כשעה בטמפרטורת החדר.

  • אופים בתנור שחומם מראש ל-170° מעלות כ 35- דקות.

    **למתכון לעוגות שמרים אישיות – גביניות>>>

     

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
4.5/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

6 תגובות על “עוגת שמרים עם אגוזי מלך”

  1. רונה הגיב:
    11/01/2018 בשעה 01:01

    האם חייב משפר אפייה ?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      11/01/2018 בשעה 10:01

      לא חובה.

      הגב
  2. מירי הגיב:
    20/02/2018 בשעה 08:02

    למה לפרוס לפני האפיה?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      21/02/2018 בשעה 09:02

      היי מירי, החומרים לבצק מיועדים ל-2 עוגות לתבנית אינגליש קייק, לכן מחלקים את הבצק ל-2, בהצלחה!

      הגב
  3. ג'אנט הגיב:
    04/09/2018 בשעה 06:09

    האם ניתן להשתמש בנוטרינה במקום חמאה?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      05/09/2018 בשעה 02:09

      היי ג'אנט, בהחלט ניתן להמיר את החמאה לנטורינה, התוצאה תהיה מצוינת באותה מידה

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

חישוקי שמרים ופרג

עוגת שושנים במלית שוקולד, מרציפן ודובדבנים

בבקה שוקולד קינמון

עוגת קראנץ' שוקולד

עוגה קלועה עם ממרח חלבה ושוקולד צ'יפס

בריוש שושנים ושוקולד

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד