דף הבית | מתכונים | עוגת שמרים זר שושנים
עוגת שמרים זר שושנים
מתכון לעוגת שמרים עם פירות יבשים מושלמת לאירוח בטו בשבט ובכל ימות השנה.
0/5
רכיבים:
שתי עוגות שמרים שושנים
חומרים לבצק שמרים
מרכיבים למלית
אופן ההכנה:
1.מכינים את הבצק ומרדדים לעלה ארוך
2.מבשלים את תפוחי העץ עם מיץ הלימון, הסוכר והדבש עד שיתרככו היטב אך שלא יהפכו לעיסה. מידי פעם מוסיפים מעט מים בכדי למנוע מהתפוחים להישרף. מצננים מעט.
3.מערבבים את כל הפירות המיובשים הקצוצים.
4.מורחים את התפוחים על פני הבצק, מפזרים את תערובת הפירות המיובשים הקצוצים ומגלגלים לרולדה.
5.בעזרת סכין משוננת (סכין לחם), פורסים פרוסות בעובי 8 סמ' לפרוסה.
6.מורחים את התבנית בחמאה או מרגרינה ובוזקים סוכר. מניחים את הפרוסות כך שהחתך נראה כלפי מעלה, מפזרים בין פרוסה אחת לשנייה פקאן מסוכר קצוץ גס וקוביות קטנות של חמאה או מרגרינה.
7.מפזרים מעל מעט פקאן מסוכר קצוץ וסוכר.
מתפיחים במקום חם עד להכפלת הנפח ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של C ˚175 כ- 50 דקות.
***מתכון לבאגט גרנולה ופירות יבשים>>>
**למתכון לעוגת שמרים עם תפוחים וקינמון>>>
**למתכון לרולדת שמרים בסיסית>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מתכונים פופולארים
None found