דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לשבועות | עוגת שמרים במילוי גבינה וצימוקים
עוגת שמרים במילוי גבינה וצימוקים
מתכון לעוגת שמרים גבינה במילוי צימוקים- שילוב מושלם בין מתיקות וחמיצות, את הבצק העשיר מכינים יום מראש
4.5/5
רכיבים:
2 עוגות בתבנית עגולה- קוטר 20 ס"מ
חומרים לבצק
חומרים למלית הגבינה
אופן ההכנה:
1. הכנת הבצק: בעזרת וו לישה, מערבבים את כל החומרים, פרט לנטורינה/חמאה והמלח, בקערת מערבל במהירות איטית.
2.כשהבצק מתאחד מוסיפים את קוביות הנטורינה/חמאה בהדרגה עד שהן מתמזגות בבצק ולא ניתן לראותן כלל.
3.מוסיפים את המלח. ממשיכים לערבב למספר שניות ומיד מפסיקים את פעולת המערבל על מנת שלא לגרום לחימום הבצק.
4.עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך לילה אחד לפחות.
5.הכנת העוגה: מחלקים את הבצק לשני חלקים. מכל חלק מכינים עוגה אחת.
6.מרדדים חלק אחד למלבן באורך 20*35 ס"מ.
7.מורחים 1/2 ממלית הגבינה על שטח המלבן כולו ומגלגלים לגלילה דקה שאותה מגלגלים בצורת "שבלול".
8.מניחים בתבנית (אלומיניום) עגולה (בקוטר 20 ס"מ).
מתפיחים כשעה ואופים כ-35 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
** מתכון לעוגת שמרים מלוחה במלית גבינה ופסטו >>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים
