עוגת שכבות על בסיס כדורי שוקולד
מתכון לעוגת שכבות יפיפייה, מרשימה וחגיגית במיוחד.
רכיבים:
לבסיס בתבנית בקוטר 22 ס"מ-
לקרם וניל-
לקרם שוקולד-
לקישוט-
אופן ההכנה:
1.הכנת הבסיס- בדופן הפנימית של תבנית האפייה מניחים שקף אפיה בגובה 8 ס"מ שמורידים בסיום הכנת העוגה.
2.שוברים את הביסקוויטים לשברים גסים בגודל 1-2 ס"מ. ממסים בעדינות במיקרוגל את הנטורינה, חלב והשוקולד, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת נוזלית חלקה. מוסיפים את שברי הביסקוויטים לתערובת ומערבבים היטב. שופכים את התערובת לתבנית האפייה מיישרים ומעבירים לקירור למשך כשעה.
3.הכנת קרם הוניל- מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את השמנת המתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת תערובת יציבה. מורחים מעל הבסיס, ומעבירים לקירור לחצי שעה עד שעה.
4.הכנת קרם השוקולד- מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את השמנת המתוקה, חלב ואינסטנט פודינג שוקולד עד לקבלת תערובת יציבה. מורחים מעל קרם הוניל, ומעבירים לקירור לכמה שעות.
5.לפניי ההגשה מומלץ להקפיא את העוגה לחצי שעה לפניי שמסירים את שקף האפייה.
מפזרים מעל את שבבי השוקולד.
**למתכון לעוגת שכבות קרם וניל ותותים>>>
**למתכון לעוגת מילפיי עם קרם מסקרפונה ותות>>>
**עוגת גבינה שוקולד מבצק שמרים>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה