• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | עוגת שושנים נתלשת

עוגת שושנים נתלשת

שתפו:
.....................................................................................................

 מתכון לעוגת שושנים חגיגית במלית קינמון, פשוט תולשים ואוכלים בהנאה

4/5

רכיבים:

  • חומרים ל 3 עוגות
  • למלית

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים קלות את הקמח, השמרים הסוכר והמלח. מוסיפים בהדרגה את יתר החומרים ומערבלים כ- 10 דקות עד לקבלת בצק חלק ואחיד . את החצי כוס הנותרת מוספים באטיות עד לקבלת בצק אחיד וגמיש, הבצק לא צריך להיות רך מאוד.

  • 2.משמנים מעט את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומשהים למנוחה עד הכפלת נפח (כ- שעה וחצי שעתיים).

  • 3.מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים, כל חלק מרדדים למלבן דק בגדול 30X40 ס"מ. מסירים שוליים מיותרים ומברישים במרגרינה המומסת. מפזרים שליש מהמלית ומרדדים קלות.

  • 4.מגלגלים לרולדה ומניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה, שהתפר פונה מטה. בעזרת מספריים חדות ונקיות חותכים מהבצק כמעט עד סופו חתיכות בעובי 1 ס"מ. חתיכה ראשונה נשארת במרכז, חתיכה שניה מניחים לכיוון ימין וחתיכה שלישית פונה לכיוון שמאל. חוזרים על סדר הפעולות עד לקצהו של הגליל. מסיימים בחלק הפונה ישר, ניתן להסיר את החתיכה האחרונה.

  • 5.מכסים ומניחים לתפיחה נוספת כחצי שעה.

  • 6.מחממים תנור ל 170 ° מעלות ואופים כ 15-20 דקות עד שהמאפה שחום ותפוח.

  • מוציאים מהתנור ומברישים בדבש. מצננים ומגישים .

**עוגות לראש השנה>>>
**מתכון לעוגת שושנים>>>
**מתכון לעוגת שמרים עם תפוחים>>>

טיפים להכנת המתכון:

  • 1.ניתן להמיר את השמרים הטריים ב-2 כפות שמרים יבשים אקטיביים

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.8/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

2 תגובות על “עוגת שושנים נתלשת”

  1. לטין ליליאן הגיב:
    20/09/2018 בשעה 11:09

    השמרים אקטיביים ממש לא פועלים כרגילים ההיפך לא מתפיחים ניסיתי פעמיים וחזרתי לרגילים

    הגב
    • דפנה הגיב:
      27/09/2018 בשעה 07:09

      היי ליליאן, מתגובות שאנחנו מקבלים מאופות שונות ולמאפים שונים השמרים האקטיביים אכן פועלים טוב, מתפיחים מצויין ובזמן מקוצר יותר. בנוסף המאפה נשמר טרי לאורך זמן. אני אשמר לדבר איתך, להבין את הבעיה ולעזור. את מוזמנת ליצור קשר דרך דף "צור קשר" ולהשאיר מספר טלפון ונחזור אלייך בהקדם, חג שמח

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

חלת דבש כתר שושנים לראש השנה

עוגת שושנים במלית שוקולד, מרציפן ודובדבנים

בריוש שושנים ושוקולד

אורנגלושקה - עוגה הונגרית מסורתית

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד