עוגת פילו חמה במילוי גבינה
עוגת גבינה עם דפי הפילו החדשים של שמרית! מלאה בגבינות וטעמים נפלאים! עוגה לשבועות ולאירוח מושלם!
רכיבים:
לעוגת גבינה אחת עגולה בקוטר 24 ס״מ:
למלית גבינה:
אופן ההכנה:
1.מקציפים את הביצים והסוכר למשך כ- 3 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים שמנת מתוקה וממשיכים להקציף עוד כדקה. מוסיפים את כל שאר החומרים למלית, ומקציפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2. פורסים את עלי הפילו ומכסים במגבת למניעת התייבשות. משמנים את תבנית האפייה בנדיבות בחמאה מומסת. מורחים על עלה פילו אחד חמאה ומניחים בתבנית האפייה, כשהשוליים שלו מבצבצים החוצה. חוזרים על הפעולה עם עוד שלושה עלי פילו כשכל קוטר התבנית מכוסה.
3.מעבירים את מלית הגבינה לתוך התבנית על עלי הפילו.
4.מורחים עוד עלה פילו בחמאה, ומניחים על מלית העוגה. תוחבים את הקצוות שלו לתוך התבנית. חוזרים על הפעולה עם עלה פילו נוסף.
5.מעבירים את כל קצות עלי הפילו שמציצים מהתבנית החוצה פנימה, מעל העוגה.
6.מורחים עוד עלה פילו בחמאה, מניחים מעל הכל, ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ- 45-50 דק׳ עד שעלי הפילו שחומים והעוגה בפנים רוטטת אך לא נוזלית.
שומרים את העוגה במקרר, לפני ההגשה מחממים ומפזרים מעל אבקת סוכר.
**לקנייה באונליין>>>
**למתכון לעוגת שזיפים>>>
מתכון לעוגת גבינה עם בסיס בראוניז>>
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן למצוא את הבצק המצונן במקררים ברשת שופרסל – לקנייה באונליין
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

ממליצה בחום על המתכונים של האלופה קרן אגם. מדוייקים, לא מסובכים, והטעם גן ען עלי אדמות תנסו ..תתמכרו.
היי קרן יקירה, 45 דק לעלים שמעל העוגה יכולים להשחים מאוד ואולי גם יתר על המידה.
יש מצב?
תודה רבה! איזו תגובה מחממת את הלב
העלים מזהיבים אך לא נשרפים, אם נראה לך שהם מתחילים להשחים יותר מדי את יכולה להוריד מעט את טמפרטורת התנור
בהצלחה!
אלופה!!!!