• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לשבועות | עוגת פילו חמה במילוי גבינה

עוגת פילו חמה במילוי גבינה

שתפו:
.....................................................................................................

עוגת גבינה עם דפי הפילו החדשים של שמרית! מלאה בגבינות וטעמים נפלאים! עוגה לשבועות ולאירוח מושלם!

3.5/5

רכיבים:

  • לעוגת גבינה אחת עגולה בקוטר 24 ס״מ:
  • למלית גבינה:

אופן ההכנה:

  • 1.מקציפים את הביצים והסוכר למשך כ- 3 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים שמנת מתוקה וממשיכים להקציף עוד כדקה. מוסיפים את כל שאר החומרים למלית, ומקציפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  • 2. פורסים את עלי הפילו ומכסים במגבת למניעת התייבשות. משמנים את תבנית האפייה בנדיבות בחמאה מומסת. מורחים על עלה פילו אחד חמאה ומניחים בתבנית האפייה, כשהשוליים שלו מבצבצים החוצה. חוזרים על הפעולה עם עוד שלושה עלי פילו כשכל קוטר התבנית מכוסה.

  • 3.מעבירים את מלית הגבינה לתוך התבנית על עלי הפילו.

  • 4.מורחים עוד עלה פילו בחמאה, ומניחים על מלית העוגה. תוחבים את הקצוות שלו לתוך התבנית. חוזרים על הפעולה עם עלה פילו נוסף.

  • 5.מעבירים את כל קצות עלי הפילו שמציצים מהתבנית החוצה פנימה, מעל העוגה.

  • 6.מורחים עוד עלה פילו בחמאה, מניחים מעל הכל, ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ- 45-50 דק׳ עד שעלי הפילו שחומים והעוגה בפנים רוטטת אך לא נוזלית.

  • שומרים את העוגה במקרר, לפני ההגשה מחממים ומפזרים מעל אבקת סוכר.

    **לקנייה באונליין>>>
    **למתכון לעוגת שזיפים>>>
    מתכון לעוגת גבינה עם בסיס בראוניז>>

     

טיפים להכנת המתכון:

  • 1.ניתן למצוא את הבצק המצונן במקררים ברשת שופרסל – לקנייה באונליין

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.5/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

5 תגובות על “עוגת פילו חמה במילוי גבינה”

  1. Avatar קרן הגיב:
    29/05/2019 בשעה 08:05

    ממליצה בחום על המתכונים של האלופה קרן אגם. מדוייקים, לא מסובכים, והטעם גן ען עלי אדמות תנסו ..תתמכרו.

    הגב
  2. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    29/05/2019 בשעה 02:05

    היי קרן יקירה, 45 דק לעלים שמעל העוגה יכולים להשחים מאוד ואולי גם יתר על המידה.
    יש מצב?

    הגב
  3. Avatar קרן אגם הגיב:
    02/06/2019 בשעה 01:06

    תודה רבה! איזו תגובה מחממת את הלב

    הגב
  4. Avatar קרן אגם הגיב:
    02/06/2019 בשעה 01:06

    העלים מזהיבים אך לא נשרפים, אם נראה לך שהם מתחילים להשחים יותר מדי את יכולה להוריד מעט את טמפרטורת התנור
    בהצלחה!

    הגב
  5. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    17/05/2020 בשעה 09:05

    אלופה!!!!

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

אצבעות שוקולד

עוגת גבינה ופירורים

עוגת גבינה ובראוניז

עוגת גבינה קלאסית

קונכיות גבינות ותרד

עוגת שכבות על בסיס כדורי שוקולד

עוגת שכבות קרם וניל ותותים

בריוש גבינה ושוקולד לבן

לחם לחמניות וחלות
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה
מאפי שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה
מתכוני אפיה לחגים
  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד