דף הבית | מתכונים | עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים | עוגת לימון בחושה
מתכון לעוגת לימון בחושה, אוורירית רכה ומשגעת, 10 דקות הכנה זה כל הסיפור והעוגה מוכנה.
2.7/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
עוגת לימון בחושה
מתכון לעוגת לימון בחושה, אוורירית רכה ומשגעת, 10 דקות הכנה זה כל הסיפור והעוגה מוכנה.
טעם לימוני עם זיגוג עדין זאת העוגה המושלמת ליד הקפה.
2.5/5
רכיבים:
לתבנית קוגלהוף בקוטר 24 ס"מ
לזיגוג עוגת הלימון
אופן ההכנה:
1.מערבבים בקערה את השמן, ביצים, קליפת ומיץ לימון, יוגורט וסוכר לבלילה אחת אחידה. מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפיה ומקפלים בעזרת מרית עד שמקבלים בלילה אחת אחידה וחלקה.
2.מעבירים את התכולה לתבנית קוגלהוף ואופים כ- 55 דקות בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות, עד שמגיעים למצב בו העוגה שחומה ותפוחה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
3.לאחר צינון של כ – 10 דקות מחלצים את העוגה מהתבנית.
הכנת הזיגוג- מכניסים לקערית את אבקת הסוכר ואת מיץ הלימון והמים ומערבבים היטב עד לזיגוג חלק. במידת הצורך ניתן להוסיף עוד מעט מים כדי לדלל את הזיגוג. יוצקים על גבי העוגה ומגישים.
**למתכון לעוגת שזיפים>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
6 תגובות על “עוגת לימון בחושה”
כתיבת תגובה לבטל
מתכונים פופולארים
None found
העוגה יוצאת דיוסה
שלום,
האם את מתכוונת לזה שהעוגה יצאה דחוסה ? מומלץ להוסיף את הקמח במינימום בחישה עד שהעיסה אחידה וזהו. ערבוב יתר גורם לדחיסות.
אפשר בטבעוני ללא יוגורט?
איך אפשר שהיא תיהיה פרווה?
היי, תחליפי את היוגורט באותה כמות ריץ.
מתכון לא טוב