מתכונים פופולארים
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | עוגת גבינה קלאסית
עוגת גבינה קלאסית
מתכון לעוגת גבינה קלאסית עם סוד פריך בבסיס. מושלמת לאירוח ופשוטה להכנה!
4/5
רכיבים:
לתבנית בקוטר 22 ס"מ
למלית גבינה:
לציפוי:
אופן ההכנה:
1.מכינים את הבסיס: מערבבים היטב את פירורי הביסקוויטים והנטורינה בקערה. מעבירים לבסיס התבנית ומהדקים לשכבה אחידה.
2.מכינים את המלית: טורפים את הגבינה, סוכר, קליפה ומיץ לימון בקערה גדולה. מוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת וטורפים היטב עד להטמעה. מעבירים את המלית מעל הבסיס.מניחים בתחתית התנור תבנית ומוזגים לתוכה מים רותחים. אופים במכרזו של תנור שחומם מראש ל-160 מעלות, כשעה ועד שהיא מתייצבת בשוליים ועדיין רכה במרכזה.
בזמן האפייה מכינים את הציפוי: טורפים היטב את השמנת עם הסוכר ומיץ לימון לתערובת חלקה. עם כף מפזרים את הציפוי על העוגה, תחילה במרכזה וכלפיי השוליים. מחזירים לתנור ל – 10 דקות אפייה נוספות.מוציאים את העוגה ומצננים לטמפרטורת החדר. מעבירים לקירור ללילה שלם לפניי ההגשה.
**למתכון לעוגת גבינה ובראוניז>>>
**מתכון עוגת גבינה שוקולד>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה