עוגת גבינה ללא אפייה בסגנון טירמיסו
מתכון טירמיסו מיוחד: לעוגת גבינה קלאסית שכבשה את לב האיטלקים! עוגת גבינה ללא אפייה וקלה להכנה בסגנון טירמיסו, כל כך יפה וחגיגית… והטעם- מיליון דולר!
רכיבים:
לתחתית פירורים:
לבישקוטים בקפה:
לקרם מסקרפונה:
אופן ההכנה:
1.לתחתית פירורים: ממיסים את הקפה בכפית מים רותחים. ממיסים את הנטורינה במיקרוגל או בסיר קטן.
2.מערבבים את הקפה ואת הנטורינה המומסת עם פירורי ביסקוויט וסוכר דמררה לתערובת לחה ומשטחים על תחתית תבנית 24 ס"מ.
3.לבישקוטים בקפה: ממיסים את הקפה בכף מים רותחים, מערבבים עם כוס מים וליקר קפה או אמרטו.
4.לקרם מסקרפונה: טורפים בקערה את המסקרפונה עם גבינה לבנה וליקר קפה או אמרטו לקרם חלק.
5.מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מוסיפים את תערובת הגבינות ומקציפים קצרות רק עד לקבלת קרם חלק ויציב.
6.משטחים מחצית מכמות הקרם בתבנית על גבי תחתית הפירורים.
7.טובלים בכל פעם עוגיית בישקוטי בקפה המומס לטבילה קצרה ומסדרים בתבנית עד שכולה מתמלאת בבישקוטים, ניתן לשבור כמה בישקוטים כדי למלא את המרווחים שנשארים.
משטחים על הבישקוטים את יתרת הקרם ומעבירים לקירור למשך הלילה, מנפים על העוגה קקאו לפני ההגשה.
**למתכון לפאי גבינה ותותים>>>
**למתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד>>>
**למתכון לעוגת גבינה קלאסית>>>
טיפים להכנת המתכון:
1.כדי לחלץ את העוגה מהתבנית בקלות ולקבל דפנות מושלמות, מומלץ לרפד את התבנית לפני הרכבת העוגה בשקף אפייה או ברצועת נייר אפייה. כדי להסיר את השקף בקלות, מומלץ להקפיא את העוגה למשך כשעה-שעתיים לפני שמחלצים את העוגה מהתבנית.
2.חצי מיכל שמנת = חצי כוס = 125 מ"ל
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

ואוו, אהבתי מאוד
מה זה נוטרינה???
היי נילי, נטורינה היא תחליף מרגרינה חדש מבית שמרית, עשירה בשמן קוקוס או בשמן זית, ללא שומן מוקשה, ללא שומן טראנס ובטעם ניטרלי.
הנטורינה מתאימה לכל סוגי האפייה, פרווה או חלבי, ולבישול ויכולה להחליף חמאה בכל מאפה. בנוסף, נטורינה מתאימה לטבעוניים (מאושר ע"י vegan friendly) ומתאימה לרגישים ללקטוז
מה התחליף לנטורינה ואפוא משיגים את המוצר?