דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לשבועות | עוגיות קשקבל
3.7/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
עוגיות קשקבל
מתכון לעוגיות קשקבל, חייבים פעם בשבוע להכין את העוגיות הנפלאות האלה, מלוחות פריכות וטעימות במיוחד. תפנקו את המשפחה בכיף.
3.5/5
רכיבים:
חומרים ל 30 עוגיות קשקבל
לציפוי:
אופן ההכנה:
2.מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים מכל חלק גליל בקוטר 3 ס"מ. עוטפים כל חלק בניילון נצמד ומעבירים לקירור של לפחות 4 שעות (מומלץ להשאיר לילה שלם).
3.מוציאים את הבצק מהקפיא, מברישים כל גליל בביצה טרופה ומגלגלים בפרג.
4.פורסים את הבצק לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומניחים מרווחים בתבנית אפייה מרופדת. במידה והבצק קשה מדי לחיתוך יש להמתין מספר דקות עד לריכוך קל המאפשר חיתוך.
אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ 15 דק עד להזהבה קלה. מצננים לחלוטין ומגישים.
** מתכון לעוגיות גבינה מתוקות עם נגיעות ריבה >>
**מתכון לעוגיות כעכים מלוחות>>
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן ללוש ידנית כ-2 דק עד לקבלת בצק אחיד וחלק, במידה והבצק ולא מתאחד ניתן להוסיף 1 כפית שמנת.
2.מומלץ לשמור את עוגיות הקשקבל בקופסא אטומה בטמפ' החדר לשמירת הטריות.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
הי. היכן ניכנסת גבינת הקשקבל ומתי
הי
יחד עם כל המצרכים כמו שכתוב בסעיף 1, המתכון תוקן.