דף הבית | מתכונים | מאפים מסדרת הבצקים | עוגיות פרח מהירות
עוגיות פרח מהירות
תמיד כיף שיש בבית עוגיות פרח! עכשיו כשיש בצק פריך חדש של שמרית, אפשר להכין בקלות ובמהירות!
4/5
רכיבים:
כ-30 עוגיות פרח
לפיזור
אופן ההכנה:
1.מוציאים את הבצק פריך מהמקרר 5 דקות לפני השימוש, כך שיהיה נוח לעבודה.
2.פורסים את הבצק על נייר האפייה בתבנית וקורצים צורת פרח, מקפידים לקרוץ מספר זוגי. קורצים עיגול פנימי על מחצית של העיגולים. את יתרת הבצק ניתן לרדד ולקרוץ עוד כ- 3 פרחים נוספים.
3.אופים כ- 9 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות .
לאחר האפייה מצננים ומניחים על הפרח ללא החור הפנימי כחצי כפית ריבה, סוגרים עם פרח שיש בו חור פנימי. חוזרים על הפעולה עם שאר הפרחים ומפזרים מעל אבקת סוכר.
**לרכישת מוצרי הבצק לחצו כאן>>>
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן לשמור בקופסא אטומה.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה