דף הבית | מתכונים | עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים | עוגיות פאדג' שוקולד כשרות לפסח
5/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
עוגיות פאדג' שוקולד כשרות לפסח
מתכון לעוגיות שוקולד כשרות לפסח, פריכות ונימוחות שירגישו לכם כמו עננים!
5/5
רכיבים:
לכ – 25 עוגיות
אופן ההכנה:
1.ממסים בקערית את השוקולד והנטורינה/מרגרינה, מערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה.
2.מצננים מעט ומערבבים היטב את השקדים הטחונים עם אבקת האפייה.
3.בקערת המיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה (כ-10 דקות הקצפה במהירות גבוהה).
4.מקפלים לקצף הביצים את השוקולד המומס, השקדים הטחונים והשוקולד הקצוץ עד לקבלת בלילה אחידה.
5.בעזרת כף קפיצית לגלידה או שתי כפות מניחים מהבלילה כמות של כף במרווחים קלים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ – 8-9 דקות.
6.מוציאים ומצננים לחלוטין לפניי ההגשה.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
להקציף ביצים שלמות או רק את הלבן?