דף הבית | מתכונים | עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים | עוגיות טחינה ושקדים
מתכון פשוט לעוגיות טחינה ושקדים – ביתיות, פריכות וסופר טעימות.
עוגיות טחינה ושקדים
מתכון פשוט לעוגיות טחינה ושקדים – ביתיות, פריכות וסופר טעימות.
כל כך טעימות שכדאי מראש כבר להכפיל כמויות…
3/5
רכיבים:
ל- 30 עוגיות קטנות
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבלים את הקמח, קורנפולר וסוכר. מוסיפים בהדרגה את הנטורינה עד לקבלת בצק פירורי. מוסיפים את הטחינה הגולמית ותמצית הוניל ומערבלים עד לקבלת בצק רך.
2.קורצים עיגולים קטנים מהבצק, משטחים מעט ומניחים על תבנית האפייה מרופדת. שומרים על מרווחים קטנים ביניהן.
3.נועצים פרוסת שקד / צנובר אחד בחלקה העליון של כל עוגייה ואופים כ 12-13 דק', בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, עד שהעוגיות מעט משחימות.
מצננים לפני שאוכלים
**למתכון לעוגיות חמאה>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה