סינרול גבינות מלוח
מתכון לסינרול מלוח, מאפה גבינות ועגבניות מיובשות בצורת פרח, מרשים למראה ומעורר תאבון. יתאים כמובן לחג השבועות וגם בכל פעם שרוצים להגיש לשולחן לחם מיוחד.
רכיבים:
חומרים לבצק המאפה
חומרים למלית גבינות
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את החומרים היבשים במהירות איטית כ-2 דקות. מוסיפים את הנוזלים בהדרגה ומערבלים עד לקבלת בצק רך מאוד כ- 10 דקות נוספות.
2.משמנים מעט את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומשהים למנוחה עד הכפלת נפח כשעה.
3.מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק לעלה בעובי חצי ס"מ. חותכים כל עלה לרצועות ברוחב 4 ס"מ.
4.על גבי הרצועה הראשונה מניחים פרוסות גבינת עיזים בעובי חצי ס"מ ועגבניות מיובשות. מגלגלים לצורת שבלול ומניחים במרכז התבנית כשהצד הפתוח כלפי מעלה. מלפפים סביב הרצועה הראשונה רצועת בצק נוספת באופן לא הדוק ומניחים בין המרווחים שבין רצועות הבצק פרוסות גבינה ועגבניות. חוזרים על הפעולה עם יתר רצועות הבצק.
5.מברישים את הבצק בשמן של העגבניות המיובשות, מפזרים מעל טימין וקשקבל.
אופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות כ-25 דקות עד להזהבה. לאחר ההוצאה מברישים מיד בשמן של העגבניות המיובשות.
**למתכון לקלצונה במילוי קפרזה>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

המתכון נהדר יפה וטעים
תודה אהובה! חג שמח!
אורה אמסלם מתכון נהדר יפה ובטח טעים אבל היתי רוצה שיהיה בסרטון כדי להרכיב בתוך התבנית תודה