סופגניות ללא לישה
מתכון לסופגניות שמרים מהירות הכנה, ללא לישה וללא צורך ברידוד.
רכיבים:
חומרים ל50 סופגניות
לציפוי
אופן ההכנה:
1.מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים מוסיפים בהדרגה את הביצים, השמן, הוניל והחלב וטורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה.
2.מכסים ומניחים למנוחה של כשעה בטמפ' החדר עד להיווצרות בועיות על פני הבצק. (לא תתרחש תפיחה משמעותית). ניתן להשאיר למנוחה של לילה במקרר.
3.מחממים ליטר שמן בסיר רחב ועמוק לטמפ' של 170 מעלות (השמן חם דיו, כאשר מכניסים לשמן ידית של כף מעץ ומופיעות בועיות מסביב לכף אך השמן לא מבעבע. בעזרת כף קפיצית (או שתי כפות רגילות) לוקחים מהבלילה ו"זורקים" לתוך השמן, כ 4-5 כדורים בכל פעם.
4.מטגנים כ 3-4 דקות עד שהסופגנייה שחומה מכל צדדיה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מחממים מספר שניות את הממרח במיקרוגל עד שהופך רך וכמעט נוזלי, מעבירים לשק זילוף (או כף רגילה) ומעטרים בפסים את הסופגניות. מפזרים שבבי שוקולד ומגישים.
** סופגניות מיני מקושטות עם מילויים
** לכל המתכונים של חנוכה
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מתכונים פופולארים
None found
כתיבת תגובה