דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | סופגניות אשל
סופגניות אשל
חוזרים לילדות עם מתכון לסופגניות אשל ביתיות ומהירות.
אין כמו סופגניות אשל והכי טוב שההכנה קלי קלות ויוצאות סופגניות נהדרות לחג החנוכה.
4.5/5
רכיבים:
30-40 סופגניות קטנות
להגשה
אופן ההכנה:
1.טורפים בקערה את כל החומרים יחד עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
2.מחממים שמן בסיר בינוני עד לטמפרטורה של 170 מעלות או עד שמופיעות בועיות קטנות של שמן סביב כף עץ המוכנסת לשמן. השמן צריך לבעבע בעדינות ולא בפראות.
3.יוצרים מהבלילה עיגולים בעזרת כף קפיצית של גלידה (או בעזרת 2 כפות רגילות), ומעבירים ישירות לשמן החם. שי לטגן כ 5-6 סופגניות בכל פעם.
4.מטגנים כ -4 דקות עד שהסופגניות מזהיבות מכל צדדיהן. הסופגניות מתהפכות מעצמן בזמן הטיגון, אבל במידת הצורך הופכים לצד השני.
מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומעבירים לצלחת הגשה. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.
**סופגניות עם ציפויים>>>
**דונטס אפויים>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה