מתכון סופגניות אוראו
מתכון לסופגניות אוראו של שרונה לוינבאום
רוצים להכין משהו חדש לכבוד החנוכה? נמאס לכם מהסופגניות המסורתיות? שרונה לוינבאום הכינה מתכון ייחודי שלא תוכלו לסרב לו – סופגניות אוראו!
סופגניות אוראו מדהימות והאמת פשוטות להכנה. צפו בסרטון המסביר שלב אחר שלב את תהליך ההכנה – בתיאבון
רכיבים:
14 סופגניות
אופן ההכנה:
1.מפרידים את האוראו בין המלית (הקרם הפנימי) והעוגיה, לוקחים את כל העוגיות ומרסקים עד לקבלת פירורי עוגיות.
2.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים קלות את כל החומרים, פרט לחמאה והחלב, במהירות איטית. מוסיפים בהדרגה את החמאה והחלב ולשים במהירות בינונית כ-8 דקות עד לקבלת בצק אחיד ורך.
3.משמנים את הבצק מכל צדדיו, עוטפים בניילון נצמד ומשהים לתפיחה עד הכפלת נפח כשעה עד שעה וחצי.
4.יוצרים מהבצק כדורים חלקים מכסים ומתפיחים עד הכפלת נפח.
5.מחממים 1ליטר שמן בסיר רחב ועמוק לטמפ' של 170 מעלות (השמן חם דיו כאשר מכניסים כף מעץ ומופיעות בועיות סביב הכף).
6.מטגנים כל כדור כ 2-3 דקות מכל צד. ממלאים בקרם אוראו שהנחנו בצד ובוזקים אבקת סוכר.
**למתכון לעוגת קוקילידה אוראו>>>
** לעוד מתכונים מעולים לחנוכה היכנסו לעמוד מתכונים לחנוכה שלנו >>>
** לכל המתכונים של חנוכה
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

8 תגובות על “מתכון סופגניות אוראו”
כתיבת תגובה לבטל
מתכונים פופולארים
None found
אפשר כמויות של מצרכים? לא כתוב…
עכשיו רשום
תודה!
אין על מה.
למה לא כתוב מה צריך לעשות?
זה מעניין ממממממש :)!
אז מה אופן ההכנה?
תודה על תשומת הלב, הוספנו אופן הכנה כתוב. ניתן לראות את אופן ההכנה גם בסרטון.
איך הקרם יצא יותר נוזלי ובכמות יותר גדולה ממה שיוצא מחבילת אוראו?.. הוספתם משהו?