סהרונים שחומים ממולאים בשוקולד וחלבה
מתכון למאפי סהרונים שחומים ממולאים בשוקולד לבן ונוטלה ופירורי חלבה
רכיבים:
חומרים ל-20 סהרונים
חומרים למלית חלבית
חומרים למלית פרווה
לעיטור
אופן ההכנה:
1. מנפים את הקמח לקערת מערבל. מוסיפים את יתר המרכיבים פרט למלח ולשים בוו לישה 3 דקות. מוסיפים את המלח ולשים 5 דקות נוספות לקבלת בצק אחיד גמיש הניתק מהדפנות. מעבירים לקערה משומנת, מכסים במגבת ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
2.מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות)
3.מחלקים את הבצק ל-20 כדורים(כ-70 גר’). על משטח עבודה מקומח מרדדים כל כדור בצק לעלה בקוטר 10-12 ס”מ.
4.מורחים כל עלה בכף של ממרח שוקולד נוטלה. מפזרים מעל מעט מהשוקולד הלבן ופירורי החלבה. מגלגלים לגליל, סוגרים את הקצוות כלפי פנים משני הצדדים ומעצבים לצורת סהרון. מניחים עם רווחים בתבנית אפייה. באותו באופן מכינים את שאר כדורי הבצק .
5.מורחים את הסהרונים בביצה טרופה וזורים מעל את הסוכר החום. מכסים במגבת ומתפיחים 15 דקות.
מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-30 דקות עד להזהבה
** למתכוני פורים נוספים היכנסו לעמוד חג פורים שלנו >>>
**למתכון לסהרונים מבצק שמרים פרסבורגר עם מליות שונות>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מתכונים פופולארים
None found
כתיבת תגובה