סברינות אישיות
מתכון של בני סיידא לסברינה אישית אפשר לקשט בכל סוגי הפירות הטריים ואפשר מהמתכון גם להכין עוגת סברינה משפחתית.
רכיבים:
12 סברינות
חומרים לבצק
חומרים לסירופ
להגשה
אופן ההכנה:
1.מכניסים לקערה את כל החומרים פרט לחמאה ומערבלים.מוסיפים את החמאה בהדרגה עד לקבלת בלילה סמיכה וחלקה. משהים מכוסה בקערה כ-30 דקות.
2.מעבירים את התערובת לתבניות אישיות משומנות לסברינה (ניתן גם בתבניות מאפינס) ומשהים במקום חמים עד להכפלת הנפח.
3.מבשלים את מרכיבי הסירופ עד לרתיחה, מצננים מעט ומוסיפים רום.
4.אופים בתנור שחומם מראש ל-°C200 עד לקבלת גוון זהוב (כ-20 דקות).
5.טובלים את הסברינות בעוד הן חמות בסירופ כ-2 דקות. (אפשר להספיג צד אחד ואחר כך להפוך ולהספיג את הצד השני) שומרים במקרר עד להגשה.
6.מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר ומעטרים הסברינות בקצפת ופירות טריים.
טיפים להכנת המתכון:
1. לסברינה משפחתית:להכנת סברינה משפחתית, מכניסים את התערובת לתבנית ארובה (או סיר פלא)ואופים 35-40 דקות. מספיגים את העוגה בסירופ על ידי מזיגת הסירופ על העוגה בעודה חמה בעזרת כף ובסבלנות.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מתכונים פופולארים
None found