דף הבית | מתכונים | עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים | עוגת נפוליאון אישית
יש היקראו לה עוגת נפוליאון ויש היקראו לה קרמשניט אבל העיקר שהקינוח המדהים הזה פשוט להכנה.
עוגת נפוליאון אישית
יש היקראו לה עוגת נפוליאון ויש היקראו לה קרמשניט אבל העיקר שהקינוח המדהים הזה פשוט להכנה.
בעזרת בצק עלים מוכן של שמרית מגיעים לתוצאות נפלאות ובקלות!
0/5
רכיבים:
ל-2 קינוחי מילפיי:
לקרם מסקרפונה וניל:
אופן ההכנה:
1.מוציאים את בצק העלים מהמקרר 5 דקות לפני השימוש, שיהיה נוח לעבודה
2.חותכים את הבצק ל-6 מלבנים שווים בגודלם ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ- 10 דקות, עד להשחמה.
3.מכינים את קרם המסקרפונה וניל –מקציפים את כל רכיבי הקרם, תחילה במהירות איטית ואח"כ במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב (נזהרים מהקצפת יתר).
4.מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם פייה חלקה בקוטר 1.5 ס"מ. מזלפים עיגולי קרם על 2 מעלי הבצק האפויים, תחילה מהחלק החיצוני וכלפי פנים. וממשיכים כך עם הבצק הנותר, שכבה אחר שכבה.
שומרים בקירור כשעתיים לפניי ההגשה.
**לרכישת מוצרי הבצק>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה